Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. dubna 2016 13:00
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Spider-Man versus Winter Soldier. Nové záběry z Civil War potěší každého fanouška

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Už jen něco přes týden nás dělí od premiéry Captain America: Civil War.

Ten trailer jsme čekali asi před dvěma nebo třemi týdny, ale jak se tak díváme na kalendář, on by vlastně ani nakonec nemusel přijít, což by bylo velmi zajímavé. Vypustit pro takový masivní blockbuster jen dva trailery bez silné podpory těch mezinárodních, množství klipů či tv spotů? Že by to v Disney/Marvel zkoušeli jinak? Nás to jen těší, snad se to pozitivně odrazí i na tržbách. Úvodní čísla přitom dostaneme již tento víkend. Jak je to možné? Inu, některé státy si vydobyly premiéru už na zítřejší den. Zítra můžete skočit do Francie, pozítří do Německa a pak si to pěkně vychutnat s českými titulky.

Kromě nového televizního spotu, v němž konečně vidíme něco více od Spideyho (nebojte, skutečně nám toho hodně neukazují, koneckonců, Spidey je v Civil War něco přes půl hodiny). Zdá se, že si ho zamilujeme, zda tomu však bude opravdu tak, zjistíme až v kině. Kromě toho tu máme i novinku z rozhovoru s Chrisem Evansem. Tomu smlouva po Infinity War sice končí, ale velmi rád by pokračoval v nošení štítu. Roli si zamiloval a jen velmi nerad by končil, ačkoli, pokud Marvel bude chtít, aby předal štít někomu jinému, rád to udělá. Skvělé, že? Všichni jsme však asi za to, aby Chris Evans pokračoval jako Captain America.

Domů
Sdílet
Diskuse