Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. května 2016 13:30
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Původní verze Tupacovy skladby Dear Mama byla odhalena! Poslechni si, jak měla ikonická píseň znít

HUDBA
Uložit Uložené

Song Dear Mama, který Tupac věnoval své matce, zná každý fanoušek hip-hopu, ale nyní si můžeš poslechnout i jeho původní verzi.

Asi před týdnem zasáhla svět smutná zpráva ohledně úmrtí Tupacovy matky Afeni Shakur, která nás opustila ve věku 69 let. Na znak úcty k její osobě vypustil 2Pacův blízký spolupracovník a kamarád DJ King Assassin do světa původní verzi hitu a ikonické skladby Dear Mama, která ležela několik let ukrytá v zásuvce. Ve srovnání s oficiální podobou z roku 1995 obsahuje několik rozdílů. Původně měl být totiž refrén tracku vyskládaný ze samplu raperky Yo-Yo, jehož znění bylo: Wouldn’t be a damn thang without a woman, avšak kvůli problémům s použitím originální Ice Cubovy nahrávky, kde se tyto řádky objevily, se tak nakonec nestalo a Tupac a spol. museli přijít s něčím novým, čehož výsledek už dnes známe. OG verzi Dear Mama o lásce legendy hip-hopu k jeho mámě si poslechni níže a do komentáře klidně napiš, zda se ti líbí víc než ta, která se nakonec objevila na albu Me Against the World.

Pro více informací zo světa rapu sleduj Raporter

Domů
Sdílet
Diskuse