Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. května 2016 18:38
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ben Cristovao představuje novinku s názvem Pure Girl a ohlašuje vydání dalšího sólového počinu

HUDBA
Uložit Uložené

Po lehkém egotripu ve skladbě ASIO přichází český zpěvák a raper s věcí tematicky na míle vzdálenou.

Ben Cristovao vydává skladby jako na běžícím páse, a tak se nemůžeme divit, že jen pár týdnů po ASIO tu máme hned další skladbu, tentokrát s úplně odlišným tématem. O produkci novinky s názvem Pure Girl se postaral v našich končinách už dobře známý producent Osama Verse Atille, který s Benem dlouhodobě spolupracuje. Samotnou režii videoklipu si vzal na starost Tomáš Kasal, který má za sebou také pár vizuálů pro českého zpěváka a rapera. Pokud si tedy pamatujete Bomby, Molly nebo Instagram, určitě vás bude zajímat i to, jak dopadla dnešní novinka. Natáčení videoklipu probíhalo na Slapech a také na vybraných atmosférických místech v Praze. Zajímavostí je také herecké obsazení, jelikož hlavní roli získala 23letá Slovenka Katarína, která byla vybrána prostřednictvím castingu vyhlášeného značkou Garnier.

Ben mimochodem v současné době finišuje přípravy svého dalšího sólového alba, kterého bychom se měli dočkat ještě před začátkem léta tohoto roku, a tak jsme opravdu zvědaví, co si pro nás připravil. Dle jeho slov bude oproti předcházející desce Made In Czechoslovakia temnější, co určitě bereme všemi deseti, jelikož nám už nyní dokázal, že to takhle opravdu umí.

 

Domů
Sdílet
Diskuse