Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. srpna 2016 v 10:17
Čas čtení 0:00
Tibor P.

Sexy pilotka Maria ti poblázní hlavu. Do jejího kokpitu budeš chtít nasednout i ty

REFRESHER
Uložit Uložené

Krásná a úspěšná žena je snem každého muže.

Být pilotem je snem mnoha mužů. Atraktivní, ale náročné povolání se stane živobytím pouze pro úzkou skupinu vyvolených, kteří projdou náročným výcvikem, studiem a nemají zdravotní ani psychologické problémy. Jednoduše, musíte být v ideální kondici na to, abyste mohli profesi pilota provádět zodpovědně a neohrozili svým jednáním život cestujících na palubě. O to složitější to mají ženy, které jsou přece jen křehčí stvoření a taková práce není pro ně typická. O to obdivuhodnější je fakt, že některým z nich se tohoto cíle podaří dosáhnout a létají (nejen) s hlavou v oblacích.

 
Podobným případem je i Švédka Maria Petersson. Ta jako pilotka pracuje již přes sedm let, v současnosti pro nízkonákladovou společnost Ryanair. 32leté děvče s blonďatými vlasy, velkýma pronikavýma očima a zejména sněhobílým rozkošným úsměvem dokáže rozehřát srdce i těch nejtvrdších chlapů. Zřejmě není náhoda, že si díky tomuto profilu obohaceném o skvělé fotografie získala sympatie přes 132 000 followerů na Instagramu, kteří toužebně očekávají novou fotografii, aby alespoň trochu nahlédli do života pěkné pilotky. Je vidět, že Maria svou práci skutečně miluje a zároveň, že přechovává i lásku ke svému tělu - má nádhernou postavu, očividně ohebné tělo, kterému dopřeje například i trénink boxu.
 
Maria je rodačkou z Göteborgu, ale již několik let je její domov sicilské Palermo. Říká, že její rozvrh se skládá z pěti dnů práce a následně čtyř dní volna, což jí poskytuje dostatek času na odpočinek, rodinu i přátele. Ve volném čase ráda cestuje - její nejoblíbenější destinací je Kolumbie, ale nepohrdne ani dobře známým New Yorkem. Instagramový profil si založila zejména proto, aby její rodina poznala blíže její práci a vše, co tato profese obnáší. Na závěr jsem si pro vás, pánové, nechal tu nejlepší zprávu. Maria je single, takže šup šup, pospěšte si, možná se na vás usměje štěstí.

 

Today I woke up with that whole purpose driven princess warrior save the world kind of vibe, go get em tiger

Fotka uverejnená používateľom Maria (@pilotmaria),

 

Fly as Air, Flow with Water. Happy mind = Happy life Island Life before work ☀☀

Fotka uverejnená používateľom Maria (@pilotmaria),

 

Söndagar med Hiwa= boxning, svett och blåmärken

Fotka uverejnená používateľom Maria (@pilotmaria),

Domů
Sdílet
Diskuse