Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
17. srpna 2016 21:41
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Co se stalo s Vitem Scalettou po Mafii 2? Kdo ho ochraňoval a jaký osud potkal Joea?

TECH
Uložit Uložené

Vito Scaletta skončil lépe, než byste čekali.

Dumal jsme nad tím dlouhá léta a teď to přichází formou vývojářského deníčku? Ale no tak, zasloužili jsme si mnohem více. Je téměř jisté, že osud Vita Scaletty a Joea Barbara nám bude v třetím díle blíže vysvětlen a nyní jsme dostali jen malý předkrm, byli bychom však mnohem raději, kdyby na nás číhalo jakési překvapení přímo ve hře. Takto víme, že Leo Galante se postaral o to, aby Vita nezabili. Z Empire Bay byl přemístěn do New Bordeaux, kde mu Sal Marcano, antagonista třetího dílu, po kterém půjde Lincoln, daroval území, o které se měl Ital starat. Postupem času se však situace stále více vyhrocovala a Sal se rozhodl Vita odklidit. Lincoln ho však zachránil, a tak Vito, Ital se ctí a mafiánským smýšlením, cítil, že Lincolnovi něco dluží. I kvůli tomu se přidal na jeho stranu doufajíc, že ​​v momentě, kdy Marcana zabije, dostane se k větší moci.

Vito přežil, to víme už déle, stále žil ruku v ruce s italskou mafií, která ho však nakonec zradila, a tak se rozhodl pomstít. Jen taktak přežil, přičemž byl pod ochranou samotného Galanty. S největší pravděpodobností je tak Joe už dávno po smrti. Je škoda, že scenáristický tým kolem Vávry nedokončil jeho příběh, který je mnohem zajímavější než ten Lincolnův, osobně jsem však velmi rád, že Vita alespoň uvidíme a snad se o jeho minulosti dozvíme něco víc. Myslíte, že Joe přece jen přežil, nebo se spíše přikláníte k názoru, že zatímco Vito byl pod ochranou, jeho kamarád prostě to štěstí neměl a odklidili jej?

Domů
Sdílet
Diskuse