Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. srpna 2016 9:25
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Troy požádal přítelkyni o ruku díky časové kapsli, kterou společně zakopali před 5 lety. Čerstvě zamilovaní to tehdy neměli úplně promyšlené

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Jedna z nejromantičtějších žádostí o ruku.

Zamilovaní Jennifer Storrarová a Troy Reddington zakopali před pěti lety při stanování časovou kapsli plnou společných vzpomínek, na které se plánovali jednoho dne opět podívat. Troy před pár týdny navrhl své přítelkyni, aby se vydali na výlet a kapsli vykopali, jenže on neměl v plánu vzpomínat prostřednictvím zakopaných fotografií. Poté, co dorazili na místo a ubytovali se, Troy v noci vyklouzl ven, vykopal kapsli a veškerý její obsah nahradil jedinou obálkou. Druhý den k ní vzal svou nic netušící přítelkyni Jennifer a když se jim konečně podařilo kapsli vykopat, Jennifer nemohla věřit vlastním očím. Předpokládala, že jim nějaký dobrák kapsli vykradl a všechny vzpomínky někam zahodil, avšak ani netušila, že v obálce uvnitř se nachází vzkaz s jednou z nejkrásnějších otázek, jaké může žena v životě dostat. Troy ji přímo na místě požádal o ruku a jak sám uvidíš, nemohl to naplánovat lépe.

Domů
Sdílet
Diskuse