Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. září 2016 12:29
Čas čtení 0:00
František Kulhánek

Café Fellatio: Kromě lahodné kávy se vám v originální kavárně dostane i orálního potěšení přímo pod stolem

ZAJÍMAVOSTI KÁVA
Uložit Uložené

První pobočka se otevírá již 5. prosince, tak to určitě nepromeškejte!

V posledních pár letech nastal obrovský boom v otevírání netypických restaurací a barů. Podniky, kde konzumujete v úplné tmě nebo nazí se stávají čím dál více populární a cenově dostupnější. A tak si vynalézavý podnikatel Bradley Charvet řekl, že posune gastronomický zážitek ještě o stupínek výše snad nejkontroverznějším nápadem ze všech. Kromě šálku lahodné kávy, která potěší vaše chuťové pohárky, potěší profesionální společnice docela odlišnou část vašeho těla. Menu v Café Fellatio bude skutečně bohaté. Kromě kávy si zde můžete zakoupit různé sladké a slané pečivo a samozřejmě vybrat šikovnou profesionálku poskytující orální služby, které nebudou mít v repertoáru servírky, ale externí pracovnice. Po vstupu dostane zákazník iPad s nabídkou žen a podle vlastního vkusu a preferencí si už jen vybere svoji favoritku, která ho ihned obslouží pod stolem.

Café Fellatio: Kromě lahodné kávy se vám v originální kavárně dostane i orálního potěšení přímo pod stolem
Zdroj: www.standard.co.uk

Za takovéto služby si ale musí majitel pořádně sáhnout do kapsy. A kavárna se tím rozhodně netají, přeci jen jejich slogan „Nejdražší káva v Evropě“ je dost přímočarý. Na vstup do podniku budete potřebovat alespoň cca 1500 Kč, ale pozor, v sumě ještě není zahrnuta samotná káva, která vás vyjde na dalších asi 150 Kč. První podnik otevře své dveře koncem roku v Ženevě, konkrétně 5. prosince. V provozu ještě není ani podnik ve Švýcarsku a Charvet už má vyhlídnutou i druhou lokalitu. Místo pro druhou pobočku Café Fellatio si vyhlédl v Londýně na Praed Street. Na rozdíl od ženevské kavárny by se měly v té londýnské dokonce nacházet dvě malé kabiny pro stydlivější zákazníky. Pokud jste ještě při smyslech a ptáte se na otázku legálnosti, vězte, že ve Švýcarsku je prostituce povolená. Velká Británie je však už trochu těžší oříšek. I když i v ní je prostituce legální, provoz nevěstince ani náhodou, proto Charvetovi právníci neúnavně pracují na vyřešení této otázky i na Britských ostrovech. Charvet se zatím orientuje výhradně na pánskou klientelu, ale pokud by byla poptávka dostatečná, nevylučuje ani možnost otevření podobné kavárny pro dámy.

Domů
Sdílet
Diskuse