Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
8. října 2016 9:21
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Bruno Mars jezdí ve videosinglu 24K Magic ve fontáně na vodním skútru. Jeho třetí album je hotové

HUDBA
Uložit Uložené

Trochu elektra a Brunův zpěv, máme tu další rádiový hit?

Od roku 2012, kdy vyšlo album Unorthodox Jukebox, nevydal Bruno Mars žádnou desku, avšak to se brzy změní, protože na 18. listopad ohlásil projekt 24K Magic. Ten bude obsahovat dohromady 9 skladeb a jednou z nich je i titulní track se stejnojmenným názvem. Kromě toho, že je to první singl z třetího alba, je to zároveň první píseň od Bruna, které jsme se dočkali, od chvíle, kdy spatřil světlo světa rádiový hit Uptown Funk.
 
Song 24K Magic přichází i s průvodním videoklipem a v případě, že víš, co 24K znamená, jistě pro tebe nebude těžké uhodnout, o co asi ve vizuálu a vlastně v celé písni jde. 24 karátů je metafora pro bohatství, protože 24 karátové zlato je nejryzejší, a právě bohatství a luxus si americký zpěvák v klipu užívá. Ozdobený několika šperky vystupuje s kamarády ze soukromého letadla a v kabrioletu si to namíří do kasina, kde utrácejí peníze a tančí s dívkami v plavkách. Vrcholem zábavy je Bruno, jezdící na vodním skútru ve fontáně. Ve zvuku 24K Magic cítit elektro, které přinesli producenti Shampoo Press & Curl a The Stereotypes. Skladba je již nyní vhodná na každou párty, ale podaří se jí ve velkém uspět i v rádiích? Pravděpodobně ano. Přijmi Brunovu pozvánku na párty níže a prohlédni a poslechni si onen videoklip, respektive singl. Pod ním najdeš i cover zmíněného alba. 

Bruno Mars jezdí ve videosinglu 24K Magic ve fontáně na vodním skútru. Jeho třetí album je hotové
Zdroj: www.brunomars.com
Domů
Sdílet
Diskuse