Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
13. října 2016 23:16
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Obytné auto jako z říše snů za závratných 11 milionů korun. V interiéru najdeš vše, co si jen dokážeš představit

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Nechali bychom se přemluvit.

Mnozí z nás sní o tom, že jednoho dne nechají vše za sebou, koupí si dostatečně velký karavan a společně s láskou svého života se vydají poznávat svět. Co bys ale řekl na to, kdyby ses mohl ubytovat v téměř 11 metrů dlouhém karavanu či dokonce karavanovém autobuse s názvem Morel Empire Liner? Dokonalý interiér by určitě vyhovoval i tomu nejnáročnějšímu kritikovi a Morel kromě toho v karavanu nabízí i pár vychytávek, které bychom si určitě nechtěli nechat ujít. Večer si například můžeš lehnout do postele a odkrýt střešní okno, přes které budeš mít jako na dlani celou noční oblohu a se sklenicí vína k tomu si možná ani neumíme představit lepší romantiku.

V tomto karavanu se na detaily dbalo v té nejvyšší míře, takže bys uvnitř nenarazil zřejmě na žádné nedostatky a obrovská síla se skrývá i pod pomyslnou kapotou, protože karavan disponuje motorem o obsahu 7,7 litru generujícího přes 300 koňských sil, a proto se nemusíš bát, že by tě tvůj automobilový miláček někde nechal v problémech. Na druhou stranu, je pravdou, že pokud bys o něj měl skutečný zájem a chtěl si ho už zanedlouho zaparkovat na své zahradě, pak bys z kapsy musel vytáhnout více než 11 milionů korun a to už za takové vozidlo není ani zdaleka nízká částka . Je proto pouze na tobě, zda bys byl ochoten obětovat tolik peněz, ale myslíme si, že každá slečna by snadno podlehla tvým svůdnickým schopnostem, kdybys ji položil na postel s výhledem na noční oblohu a pak bys ji nechal osprchovat se ve speciální sprše imitující déšť.

Domů
Sdílet
Diskuse