Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. října 2016 17:37
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Ochladilo se a nevíš, co na sebe? Zkusíme ti pomoct díky snímkům z různých koutů Evropy

MÓDA
Uložit Uložené

Nejlepší fotograf pouliční módy nám opět prostřednictvím svých záběrů ukáže, co se nosí v různých místech napříč Evropou.

Už to bude nějaký ten pátek, kdy jsme vám naposledy přinesli pohled do ulic známých světových metropolí. Tedy, abychom byli konkrétní, na pouliční módu v podání běžných lidí, ale i obecně známých osobností. Naštěstí s obdobnými články jsme zpět a vy se můžete těšit na pravidelnou dávku inspirace.

Jak je uvedeno již v nadpisu, léto je definitivně pryč a před sebou máme šest chladnějších měsíců, kdy se dá s výsledným outfitem vyhrát. Ne že by se během horkých dnů nedalo, ale v průběhu letních dnů přece jen volíme spíše jednodušší kousky. Vraťme se ale urychleně k tomu podstatnému. Pokud stále nevíš, co si máš obléci do těchto sychravých dnů, pokusíme se ti alespoň zčásti s daným problémem poradit prostřednictvím série záběrů od známého fotografa jménem Adam Katz Sinding, který již několikrát navštívil i Prahu. Mnozí z vás ho jistě znají i díky soukromému projektu Le 21ème. Tentokrát nás rodák z Brooklynu vezme na (virtuální) toulky městy, jako Milán, Paříž nebo Petrohrad a ukáže nám nejstylovějších lidí pohybující se v ulicích během módních událostí. Zejména ruská metropole by vám měla pomoci s výběrem těch správných kousků na nejbližší dny a týdny.

Opět však platí staré zlaté pravidlo, že méně je někdy více, a tak (prosím vás) nekombinujte příliš mnoho vzorů, barev a materiálů. Nemusí to dopadnout dobře. Naopak, nic nezkazíte, když vsadíte na osvědčené vrstvení v dobře ladících odstínech s jedním výraznějším akcentem. Mimochodem, pokud budete pozorně sledovat všechny snímky, možná postřehne i takovou Rihannu nebo Serenu Williams. A věřte nám, obě dámy mají co nabídnout. Nebudeme vás už ale natahovat dalšími zbytečnými slovy.

Ochladilo se a nevíš, co na sebe? Zkusíme ti pomoct díky snímkům z různých koutů Evropy
Zdroj: Adam Katz Sinding
Domů
Sdílet
Diskuse