Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. listopadu 2016 v 19:01
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Dočkáme se někdy pokračování filmu Ocelová pěst s Hughem Jackmanem?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Real Steel 2 bylo dlouhá léta ve vývoji, nenašel se však dostatečně dobrý scénář.

Real Steel, nebo pokud chcete, Ocelová pěst, premiérovalo v kinech už před 5 lety. V kinech snímek vydělal 300 milionů dolarů, ale rozdělil diváckou obec na dva tábory. Některým se líbil, jiným zase moc ne, no a byly zde i tací, kteří jej neměli rádi už jen z principu. Režíroval ho totiž Shawn Levy, který má v Hollywoodu všelijaké jméno. Jen těžko byste kromě Ocelové pěsti hledali v jeho repertoáru nějaký film, o kterém by množství kritiků řeklo, že je skvělý. Na tom však nezáleží. Stále nás v budoucnu může dost překvapit. Režíroval 3. a 4. epizodu první série Stranger Things (stejné epizody zrežíroval i v sérii druhé) a nedávno se také stal režisérem chystaného Uncharted filmu.
 
Během rozhovoru o Stranger Things se zmínil i o Real Steel. Přiznává, že během rozhovorů je právě pokračování Ocelové pěsti filmem, na který se ho všichni ptají nejvíce. Pravdou je, že pokračování plánovali ještě před premiérou, ani Hugh (Jackman), Shawn (Levy) či Steven (Spielberg) však nebyli se scénářem zcela spokojeni. Na sequel se stále myslí, nic oficiálního se však v nejbližší době nedozvíme. A pokud jste si mysleli, že Atom, robot v Ocelové pěsti, měl jakési vědomí, nebyli jste na omylu. Režisér přiznal, že ve vystřižené scéně se robot dívá do zrcadla a pohne se. Chtěli byste pokračování sci-fi, které mnozí považují za své guilty pleasure?

Domů
Sdílet
Diskuse