Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. prosince 2016 16:33
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Už v sobotu ovládne Rytmus pražské Fórum Karlín, kde za doprovodu hvězdných hostů jako Ego, Ektor nebo Separ pokřtí album Krstný otec

REFRESHER
Uložit Uložené

V Praze se už tuto sobotu, 10. 12., objeví skoro všichni hosté z alba, kteří společně s Krstným otcem odprezentují snad všechny skladby.

Jak už všichni dobře víte, koncem listopadu spatřil světlo světa dlouho očekávaný nosič Krstný otec. Rytmus na něm zanechal skoro 3 roky práce, což je v konečném důsledku i vidět, resp. slyšet a výsledkem je 24 plnohodnotných skladeb. Na nich máme možnost sledovat i množství hostů a také producenty, kteří si dali v tomto případě pořádně záležet. Rytmus se zároveň rozhodl uspořádat sérii čtyř velkých křtů, které měly probíhat během celého prosince ve třech slovenských městech – Banské Bystrici, Košicích a Bratislavě. No a také ten pravděpodobně největší v Praze. První jmenovaný už máme za sebou a v případě, že by vás zajímalo, jak to tam vypadalo, tak si stačí prohlédnout tento fotoreport.

Nejblíže nás čeká zastávka v Praze, a to již tuto sobotu, konkrétně 10. 12. v prostorách Fóra Karlín, které se pyšní více než třítisícovou kapacitou. Vše tedy nasvědčuje tomu, že půjde o skutečně nadupané živé vystoupení s vynikající atmosférou a důkazem je i skutečnost, že se dočkáme i skoro všech hostů, kteří se na Krstném otcovi objevují. Jmenovitě tedy Ego, Ektor, Separ, Dame, P.A.T., Sergei Barracuda, Čistychov, Laris Diam, Indy, James Cole, Elpe a také Marpo i přesto, že jejich společná skladba s Rytmusem na albu není. Lístky v předprodeji se prodávají velmi rychle, a tak v případě, že nechceš zůstat stát venku, doporučujeme pořídit si lístek co nejdříve, například na stránce ticketportal.cz.

Už v sobotu ovládne Rytmus pražské Fórum Karlín, kde za doprovodu hvězdných hostů jako Ego, Ektor nebo Separ pokřtí album Krstný otec
Domů
Sdílet
Diskuse