Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. prosince 2016 10:43
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Game of Thrones se dočká spin-off seriálu! Podíváme se do minulosti a zažijeme Robertovu rebelii?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Zdá se, že HBO již pracuje na prvních nápadech pro spin-off Game of Thrones.

Westeros je neuvěřitelně rozlehlý a bohatý na různé příběhy, hlavně když se vrátíme v čase. Pouze v samotném seriálu zaznělo mnoho zmínek o válkách, bitvách o velkých činech nebojácných lidí. Nesmírně dlouhá historie fantasy světa od George R. R. Martina si našla miliony fanoušků, ať už mluvíme o knihách nebo přímo o televizním seriálu od HBO, který již 6 let po sobě baví diváky po celém světě. Příběh se však chýlí ke konci, nám zbývá ještě 13 epizod, které dorazí v průběhu dvou let, no a pak... pak bude mít HBO dost prostoru a času na to, aby vymyslelo, co se značkou dál. Programový šéf HBO Michael Lombardo (po 9 letech po vlastním rozhodnutí plánuje z pozice odejít), ještě před 8 měsíci tvrdil, že momentálně žádné plány pro spin-off nemají, protože by k tomu potřeboval souhlas showrunnerů původního seriálu a také autora knih. Možná to myslelo HBO vážně, možná to byly jen řeči, v každém případě, ledy se pohnuly a vše nasvědčuje tomu, že příběhy z Westeros k nám budou proudit i nadále.
 
K této domněnce nás vede vyjádření CEO HBO Richarda Plepnera. Sice se celý tým soustředí na dokončení hlavního příběhu kolem Jona Snowa a dalších, pomalu už ale přemýšlejí nad tím, co se do našich obrazovek z Westerosu dostane dál. Těžko říct, zda se brzy a zda vůbec dočkáme oficiálního ohlášení a o čem spin-off bude (možností je extrémně mnoho, v úvahu přichází i antologie zobrazující všechny významné události, bitvy a postavy tohoto světa), dříve než v roce 2019-2020 bychom ho však čekat neměli.

Game of Thrones se dočká spin-off seriálu! Podíváme se do minulosti a zažijeme Robertovu rebelii?
Zdroj: HBO
Domů
Sdílet
Diskuse