Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. ledna 2017 14:18
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Zvedl 4 500 kilogramů a na snídani sní 36 vajec. Pákistánský Hulk Arbab chce jednoho dne prorazit ve wrestlingu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Krom jiného si Arbab celkem rád vymýšlí.

Každý z nás sní o tom, že se jednoho dne stane úspěšným člověkem a jinak to není ani v případě Arbaba Khizera Hayatiho z Pákistánu. Už na první pohled ti musí být jasné, že Arbab nepatří mezi obyčejné chlapíky, protože pákistánský silák měří 190 centimetrů a váží až neuvěřitelných 430 kilogramů, což je ve věku 25 let trošku hrozivé číslo. Přestože si Arbab pravidelně od neznámých lidí vyslouží překvapené pohledy, jemu to nevadí a tvrdě si jde za svým snem. Jelikož o sobě prohlašuje, že je nejsilnějším mužem na celé planetě a jeho blízcí ho přezdívají Pákistánský Hulk, jednou by chtěl tyto fyzické predispozice využít v profesionálním wrestlingu a nepohrdl by ani účastí v silácké soutěži.

Co se týče jídelníčku tohoto mohutného muže, denně prý přijme 10 tisíc kalorií a přísně se stará o to, aby nic nepřekročil, protože udržování váhy a budování svalstva je pro něj nejdůležitější v souvislosti s jeho sny. K snídani si proto dopřeje 36 vajec, během dne vypije i pět litrů mléka a protože miluje maso, toho denně sní i 3 kilogramy. Podle jeho vlastních slov se chce jednoho dne stát velkým šampionem, aby oplatil Bohu to, že mu daroval tak úžasné tělo. A vypadá to tak, že na své cestě za vítězstvím a úspěchem má výborně našlápnuto, protože se mu již mělo podařit zvednout 4 500 kilogramů. Nevíme, zda by to Arbab mohl nějakým způsobem dokázat, protože 4500 kilogramů je 10krát vyšší váha než hmotnost, kterou se podařilo zvednout současnému šampionovi soutěže World's Strongest Man Brianovi Shawovi. Když tedy Arbab neposiluje s více než čtyřmi tunami, tak pohodlně sedí a přetahuje se lanem s traktorem, což mu nedělá až takový velký problém. Zajímavý pákistánský chlapík má očividně mnoho řečí a odvážné sny, jenže většinu svých tvrzení značně přikrášluje a namísto uznání se ze světa hrnou spíše chápavé úsměvy.

Domů
Sdílet
Diskuse