Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. ledna 2017 1:35
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Chceš cestovat po světě a dostávat za to měsíčně 35 000 korun? Pokud máš rád děti, Kenzie a Derek pro tebe mají lákavou pozici

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Nech vše tak, jak je a vydej se poznávat svět.

Příběhy o lidech, kteří nechali všechno tak, podali výpověď a vydali se do světa, dokážou být inspirativní a motivující, ale nepříliš realistické. V běžné české realitě není prakticky možné, aby člověk vzal našetřené peníze a vydal se cestovat po světě, jenže nyní se objevila možnost dělat přesně to bez jakéhokoliv riskování. Nemusíš se bát, že by tvé internetové podnikání selhalo a ty bys přišel o všechny úspory někde na druhém konci světa, protože díky Kenzie a Derekovi Tillotsonům se i z tebe může stát světoběžník.

Chceš cestovat po světě a dostávat za to měsíčně 35 000 korun? Pokud máš rád děti, Kenzie a Derek pro tebe mají lákavou pozici
Zdroj: youtube

Jak jsi už zřejmě pochopil, Tillotsonovi nemají s penězi velký problém, mají jich více než dost a v nejbližším období se je chystají investovat do cestování. Problém se objevuje až v momentě, kdy zjistíš, že vychovávají už tři děti a při cestování na ně určitě nebudou mít dostatek času. Kenzie s Derekem to tedy vyřešili tak, že natočili video, ve kterém žádají všechny schopné lidi, aby se přihlásili, protože hledají pečovatele nebo chůvu, která s nimi bude chtít cestovat a poznávat svět. Budeš se starat o jejich děti a oni ti za to měsíčně budou platit od 1200 do 1500 dolarů, přičemž na Vánoce ti ještě i zaplatí letenku domů. V nejbližší době chtějí navštívit Island, odtud se přesunout do kontinentální Evropy a pak probádat i Asii, takže budeš mít příležitost vidět prakticky celý svět a ještě ti za to i slušně zaplatí. Přihlásit se můžeš zde, a pokud se ti podaří uspět, určitě se nám ozvi.

Domů
Sdílet
Diskuse