Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. ledna 2017 15:06
Čas čtení 0:00
Marek R.

Venčit psa jen ve spodním prádle. Emily Ratajkowski svoji skvělou postavu vystavuje opravdu všude

REFRESHER
Uložit Uložené

Klasický střed pozornosti.

Jméno Emily Ratajkowski přináší samo o sobě zájem o každou kampaň, ať je orientována na cokoli. Tuto přírodou obdařenou ženu milují nejen všichni chlapi, za což samozřejmě může zčásti i fakt, že americká modelka se vskutku nestydí odhalit na fotografiích v plné kráse i její ideální postavu a bujné poprsí. Je zárukou toho, že mužské publikum bude hltat každou křivku jejího dokonalého těla, svlékat ji pohledem a obdivovat božskou postavu. Poprvé ji mnozí zaregistrovali ve videoklipu Blurred Lines a od té doby se 25letá modelka před objektivem fotoaparátu (a nejen před ním) ocitá nesmírně často, cítí se před ním jako ryba ve vodě a výsledek byl tak vždy naprosto bezchybný. Bylo to také poměrně nedávno, co nám ukázala, že se opravdu nestydí.

Nejnovější ji mohli obyvatelé New Yorku vidět pobíhat po městě se psem jen ve spodním prádle, a přestože si člověk hned řekne, že se získáváním pozornosti to už opravdu přehání, jde jen o natáčení reklamy pro značku DKNY. 

Zpět
Sdílet
Diskuse