Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. ledna 2017 10:52
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Dokázalo 20 kilogramů pekelně horké oceli proniknout tlustým ledem na zamrzlém jezeře? Perfekcionisté záběry určitě ocení

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Další zajímavý koncept na internetu.

Už to bude téměř rok, co se internet nechal pobláznit hydraulickým lisem. Sympatický Fin stojící za videi s miliony zhlédnutí, která zobrazují obyčejný hydraulický lis ničící vše, co se mu postaví do cesty, však zjistil, že lidi kromě lisování zajímají i další „experimenty“ a na svém dalším kanálu s názvem Beyond the press proto zveřejňuje například videa z přírody. V tom nejnovějším se společně s partnerkou vydali na zamrzlé jezero, kde většina lidí chodí bruslit či na procházku, ale oni si s sebou vzali i 20kilogramový kus železa a všechny potřebné nástroje k tomu, aby jej mohli zahřát na několik stovek stupňů Celsia. Už možná chápeš, co bylo jejich cílem, a protože lidé si na internetu v poslední době oblíbili rozpálený nůž pronikající různými předměty, určitě se jim bude líbit i rozpálená ocel v souboji s tlustým ledem. Objektivně přiznáváme, že kombinace vtipného finského přízvuku v angličtině a oceli pronikající přes led se nám celkem líbila, takže pokud máš v oblibě videa s hydraulickým lisem, tato se ti budou líbit také.

Zpět
Sdílet
Diskuse