Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. února 2017 11:38
Čas čtení 0:00
Matúš Moravčík

Vypadá to tak, že cenovka iPhonu 8 naroste. Za ten nejlepší model zřejmě zaplatíme až přes 32 tisíc korun

TECH
Uložit Uložené

Apple si za špičkovou výbavu nechá už tradičně zaplatit.

Po zářijovém představení sedmiček jsme zjistili několik podstatných faktů, které se s horkými novinkami spojovaly. A i když se o nich spekulovalo ještě dávno před představením, oficiální technické specifikace včetně skutečného konstrukčního provedení vypluly na povrch až v den D. To však ani zdaleka nebyly úplně všechny oblasti, které více z nás zaujaly. Zatímco byly některé mezigenerační změny pozitivní, nastalo i pár těch negativních. A mezi takové patří mírné zvýšení cenovky iPhonu 7 Plus. Nešlo však o žádnou horentní částku a něco podobného prý nastane i u osmiček, spekuluje web fastcompany.com.

Vyšší cena se bude spojovat s nadčasovým hardwarem, který by měla konkurence kalifornského jablíčka pouze tiše závidět. A konkrétní čísla? Za tu nejvyšší konfiguraci iPhone 8 zaplatíme něco přes 1 200 eur (~32 000 Kč), což může být téměř o 100 eur více, než si Apple ptal za iPhone 7 Plus hned po uvedení na pulty obchodů. Navýšení cenovky má souviset se všemi nabízenými modely obnovených iOS smartphonu, jehož prostřednictvím jablíčko oslaví důležité výročí, takže očekávání jsou letos opravdu vysoká.

Domů
Sdílet
Diskuse