Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. února 2017 17:39
Čas čtení 0:00
Adam Smeták Daniel Michalík

Batman má režiséra, hotový scénář, s kterým jsou všichni spokojení a představitel Deathstroka už trénuje s katanou!

FILMY A SERIÁLY BEN AFFLECK
Uložit Uložené

Zdá se, že se všechno hýbe správným směrem k natáčení.

V poslední době panuje kolem Batmanovy sólovky hodně rozruchu. Už jsme vás informovali o rezignaci samotného Bena Afflecka z postu režiséra, což může mít pozitivní, ale i negativní následky. Ben má v jednom pravdu. Režírovat snímek, výrazně se podílet na scénáři a zároveň hrát hlavní postavu nemusí být zrovna nejlepší nápad. Studio Warner Bros. však herce plně podporuje. Warneři a Affleck jsou s momentální verzí scénáře nadmíru spokojeni. Zůstává otázka, který kandidát se ujme režisérské židle. Pokud jste pozorně četli naše předešlé články, víte, že se podle prvních zdrojů nacházel v užším výběru talentovaný Matt Reeves (Cloverfield, Dawn of the Planet of the Apes) a Matt Ross (Captain Fantastic).
 
Volba nakonec padla na Reevese, který již dotočil třetí část trilogie o planetě opic a momentálně toho moc na práci nemá. Toto tvrzení zatím nemůžeme označit jako oficiální, protože Američan ještě žádnou smlouvu nepodepsal a zatím na režii jen přikývl. Je ale více než pravděpodobné, že se o Batmanův film postará právě on a my mu budeme držet palce. Pokud by se projekt přece jen začal natáčet ještě letos, což je i cílem studia, existuje možnost, že se oblíbeného temného hrdiny dočkáme už příští rok.

Batman má režiséra, hotový scénář, s kterým jsou všichni spokojení a představitel Deathstroka už trénuje s katanou!
Zdroj: Warner Bros.

Nedávno jsme se dozvěděli mírně znepokojující novinku. Batmanova sólovka s Benem Affleckem, kolem níž už nějaký ten pátek panuje pořádný rozruch, se dočkala podstatných změn ve scénáři. Ten původní sepsal právě Affleck a Geoff Johns, Warneru se však nelíbil, a tak bylo nařízeno přepsání, o které se postaral Chris Terrio. To by nebyl až tak překvapivý krok, kdyby se nezačaly internetem šířit zvěsti, že scénář bude muset být sepsán znovu, a to úplně od podlahy. Nepodložené klepy vyvrátil Justin Kroll, známý a relevantní reportér magazínu Variety, který dokonce veřejnost informoval, že s přepsaným scénářem je velmi spokojený jak Ben Affleck, tak i generální ředitel obsahu Toby Emmerich.

Další ožehavé spekulace provázejí účast Deathstroka jako hlavního záporáka. Jeho představitel Joe Manganiello ale v nedávném rozhovoru prozradil, že se na roli už pečlivě připravuje. Nechal se slyšet, že přečetl úplně každý komiks, v němž se jeho postava objevuje a začal dokonce trénovat: „Teprve nedávno jsem se pustil do tréninků s katanou. Začal jsem se také setkávat s různými učiteli bojových umění a diskutovat s nimi. 'Jaké jsou nejnebezpečnější techniky bojového umění?'“ V další části rozhovoru pak hovořil o tom, že se chce řídit zejména scénářem, nikoli komiksy, protože mohou nabízet různé interpretace. Prozradil také, jak je nadšený do práce a trénuje takto dopředu, i když vlastně ještě není stoprocentně jisté, že projekt vznikne. S takovým hereckým přístupem se jistě můžeme těšit na hromadu pečlivě natrénovaných akčních scén a entusiasmu, který Manganiello do interpretace Deathstrokea jistě vloží. 

Domů
Sdílet
Diskuse