Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. února 2017 v 22:04
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

M. Night Shyamalan a jeho reboot Příběhů ze záhrobí přichází s prvními ukázkami, které se vám dostanou pod kůži

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Dočkáme se i po letech skvělého černého humoru, dávky strachu a nečekaných point?

Pamatujete si na seriál Příběhy ze záhrobí? Povedená hororová seriálová podívaná, která vznikala během let 1989 až 1996 měla povídkovou strukturu a díky krátkému formátu, dějové hustotě, břitkému černému humoru, skvělým pointám a střídání tvůrců jsme se dočkali pekelně zábavné show. Ale protože jde už o poměrně dost starou záležitost a trikové efekty už dnes působí spíše úsměvně, bylo nasnadě, kdy se někdo tohoto konceptu seriálů vycházejících ze stejnojmenného komiksu chopí a natočí reboot.

A tak jsme se před rokem dozvěděli, že seriál Tales from the Crypt bude obnoven a jeho režie se ujme hororový guru M. Night Shyamalan. Až doteď vládlo ticho po pěšině, ale to se mění a dostáváme rovnou dvě videa, z nichž je zřetelně vidět, že se filmaři chopili své role zodpovědně a rozhodli se zachovat ducha originální série. Reboot Tales from the Crypt bude desetidílnou antologií a je pravděpodobné, že se dočkáme už koncem roku. Jak se vám první pohled na reboot legendárního seriálu zamlouvá? 

Domů
Sdílet
Diskuse