Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. února 2017 18:59
Čas čtení 0:00
Matěj Toman

První ročník Shred Vacation se bude pyšnit vymazleným snowparkem

REFRESHER LYŽOVÁNÍ
Uložit Uložené

Pokud patříte mezi fanoušky zimních akcí na sněhu, rozhodně si nenechte ujít první ročník akce SHRED VACATION, kterou bude hostit K2 snowpark Vítkovice v Krkonoších.

Druhý březnový víkend se zde ponese ve znamení snowboardingu a freestylového lyžování. To celé navíc v redneck stylu a za doprovodu Jägermeister DJs. Největší lahůdkou pak bude sobotní 6. ročník open snowboard jibbing contestu King of Jib 2017.

 

Třídenní program, který odstartuje v pátek 10. března, je určen naprosto všem vyznavačům snowboardingu a freeskiingu bez rozdílu věku, pohlaví a dosavadních zkušeností. Hlavním cílem organizátorů je především dopřát všem účastníkům akce luxusní třídenní poježdění ve 100% připraveném snowparku.

K2 snowpark nabídne nejrozmanitější setup letošní sezóny 

V horní části snowparku bude vybudována tzv. „shred plaza“ obsahující několik překážek v setupu, který dovolí kreativně kombinovat všechny předvedené triky. Součástí setupu bude také Jagermeister tatra s barem a DJs přímo uprostřed dění, 8x3m wallride maringotka a sněžný pivní bar. Kromě zmiňované shred plaza sekce bude zbytek vítkovického snowparku normálně v provozu s nespočtem různých překážek, včetně pěti větších skoků v délkách 3-15 metrů.

První ročník Shred Vacation se bude pyšnit vymazleným snowparkem

V rámci třídenního programu se můžete těšit i na několik snb/freeski contestů, z nichž ten největší bude sobotní 6. ročník open snowboard jibbing contestu King of Jib 2017 s vypsaným prizemoney 15 000 Kč a věcnými cenami v hodnotě 50 000 Kč. V rámci denního programu budou probíhat vždy na vybraných překážkách foto/video shootingy pro všechny.

První ročník Shred Vacation se bude pyšnit vymazleným snowparkem

V rámci spolupráce s centrem Freestyle Kolbenka bude součástí programu také bezplatná výuka snowboardingu a freeski pro všechny zájemce z řad veřejnosti. Atraktivním sportovním programem to ale zdaleka nekončí. Páteční i sobotní večer bude totiž ve znamení Jagermeister afterparty, která bude probíhat v horní části snowparku. O to, že až do časných ranních hodin nepřestanete lovit hudební zážitky, se postarají DJs Akvemen a N'zym.

První ročník Shred Vacation se bude pyšnit vymazleným snowparkem

Jestli si chcete užít vymazlený snowpark se speciálním setupem překážek, profesionální foto/video shootingy, denní i večerní public contesty a afterparty s DJs, označte si v kalendáři červeně termín 10. – 12. března 2017. Ten bude patřit 1. ročníku akce SHRED VACATION v K2 snowparku Vítkovice v Krkonoších.

Domů
Sdílet
Diskuse