Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. března 2017 16:56
Čas čtení 0:00
Tomáš Macho

Takto bude vypadat Samsung Galaxy S8! Překrásný minimalistický design a žádné mechanické domovské tlačítko

TECH SAMSUNG
Uložit Uložené

První tisková fotografie měsíc před představením.

Jak jsme vás před pár dny informovali, na světlo světa přišly dvě roztřesená a nepříliš zřetelná videa zachycující zatím nepředstavený Samsung Galaxy S8 a přestože jsme na nízkou kvalitu materiálů při předčasných únicích zvyklí, dnes se udál úplný opak. Za zveřejněním první, dovolíme si tvrdit oficiální tiskové fotografie vlajkové lodi korejské společnosti, stojí Evan Blass. V rámci androidových smartphonů jde o krále úniků a na svědomí má rozšíření podpultových informací o mnoha zařízeních, zmíníme Moto X, Sony Xperia Z1S, Galaxy S7 či HTC 10. 

Co se týče samotné fotografie, ta jen potvrzuje předchozí dohady o tom, že Samsung definitivně odstraní mechanické tlačítko z přední plochy a nahradí ho softwarovým, přičemž senzor otisků prstů přesune na zadní stranu. Tenké rámečky po obou krajích tak budou obsahovat pouze další nezbytné senzory spolu s fotoaparátem a my se tak můžeme těšit na větší displej umístěný v stejně velkém těle (spekuluje se až o úhlopříčce 6 palců). Konkrétní technické specifikace, respektive dohady o nich, se různí, ale už 29. března se během konference v New Yorku všechno vyjasní. Na pulty obchodů by se novinka měla dostat již někdy v dubnu.

Takto bude vypadat Samsung Galaxy S8! Překrásný minimalistický design a žádné mechanické domovské tlačítko
Zdroj: Evan Blass
Domů
Sdílet
Diskuse