Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. března 2017 19:57
Čas čtení 0:00
Tamara S.

Opálená pokožka, plné dekolty a sexy křivky. Sesterské duo surfařek Ellie a Holly tě navnadí na léto

REFRESHER
Uložit Uložené

Potkat je můžete na pláži nebo ve skateparku. To jsou místa, které mají pohledné sestry nejradši.

Nazývají je australskými Kardashiankami, avšak ve skutečnosti od nich mají na míle daleko. Za svá těla se sice nestydí a rady jejich ukazují na odiv, ale jsou přirozeně krásné a za svůj úspěch vděčí talentu. „Na rozdíl od nich jsme talentované a nejen pohádkově bohaté,“ vyjádřila se Ellie-Jean k ne zrovna nejlichotivějšímu přirovnání. Ellie je starší ze surfařského dua sester Coffeyových. Původ tohoto zdání však vidí i v počtu členů své dobrodružně založené rodiny. Dva rodiče a pět sourozenců – to je už opravdový klan. Australská rodinka profesionálních surfařů však žije úplně jiným životem a místo toho, aby se honili za penězi, se honí za vlnami. A to doslova. Z lásky k vlnám se rozhodli vést kočovný způsob života, prodat dům, opustit Sydney a v karavanu se vydat na cesty. Pobřeží jejich milované země jim dávají mnohem více než rušné velkoměsto a za roky přesouvání žili na různých (sousedících) místech jako Duranbah Beach, Kirra Beach, Tweed Heads, Snapper Rocks a mnoho dalších pláží a pobřežních míst nabízejících jim to, co mají nejraději, a tedy vlny pod sebou a vítr ve vlasech.

Jak jsme psali, sedmičlennou rodinu tvoří dva rodiče a pět potomků – dvaadvacetiletá Ellie-Jean, jednadvacetiletý Jackson George, osmnáctiletá Holly-Daze, šestnáctiletá Ruby-Lee a třináctiletá Bonnie Lou. Nejvíce pozornosti se však momentálně točí kolem dvou nejstarších sester a při pohledu na tyto atraktivní blondýnky se není čemu divit. Opálená těla, plné dekolty, úsměvy na rtech a desky v ruce, těmito slovy bychom je mohli ve zkratce popsat. K tomu žádné přehnané nároky, pouze pláž a dobrá zábava. Že by takto vypadaly ženy snů? Pro jejich příznivce určitě.

22letá Ellie v růžovém a 18letá Holly v černém

Pohledné sesterské duo má společně více než milion followerů a jejich popularita roste závratnou rychlostí. Uvolněná atmosféra, tyrkysové moře a sexy křivky jsou to, co si s radostí prohlédne snad každý z nás. Ellie a Holly však nejsou pouze výstavními kousky, ale i seriózními surfařkami známými z mnoha australských a celosvětových soutěží. Jak uvedli pro GQ Magazine, odmalička byly vedeny k disciplíně a pořádku. Samotu při domácí výuce jim nahradilo neustálé stěhování, během kterého poznaly množství lidí a někteří z nich jsou dodnes jejich blízkými přáteli. Pokud se právě nenacházejí na vlnách, potkat je můžete v místních skateparcích, kde si tříbí své pohybové schopnosti, rovnováhu i obratnost. Ellie se podařilo získat sponzorství Billabong, SurfStitch, OBfive, Dakine a VonZipper a Holly ji po několika týdnech strávených se svým otcem v El Salvadoru následovala sponzorstvím Billabong, VonZipper a smlouvou s modelingovou agenturou IMG. Takže prosím, vychutnejte si pohled na australskou krásu a těšte se na léto.

Domů
Sdílet
Diskuse