Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. dubna 2017 16:43
Čas čtení 0:00
Matúš Moravčík

Co všechno udělá s prémiovým tělem Galaxy S8 tvrdý pád? V nelítostném drop testu se postavil tváří v tvář iPhonu 7

TECH SAMSUNG
Uložit Uložené

Který high-end smartphone vydrží víc?

Jelikož nejčerstvější mobilní počin z dílny jihokorejského giganta nabízí opravdu bezkonkurenční poměr mezi tělem a displejem, který mimo jiné dostal i zaoblené boky, nejednoho z nás může trápit otázka, co se asi tak stane, když nám nečekaně vypadne z rukou. A přestože je odpověď už nyní téměř jistá, podrobnější detaily z ještě čerstvého drop testu naznačily, že i když nám Galaxy S8 spadne na tvrdou zem, neskončí až tak katastrofálně jako jiné smartphony od konkurence.
 
Tím mám tentokrát na mysli iPhone 7 z minulého roku, jehož nelítostný test, za kterým stojí TechRax, poznamenal znatelně více než jeho modernějšího konkurenta z dílny společnosti Samsung. Pády byly provedeny z více stran prémiových konstrukcí obou modelů, přičemž nejhůře dopadla červená sedmička s logem nakousnutého jablíčka.
 
Nemalou výhodou Galaxy S8 je, že jeho krásný Super AMOLED panel chrání odolné sklo Gorilla Glass 5, čili nová, prý opět o něco odolnější generace populární výbavy dnešních chytrých mobilních telefonů.

Domů
Sdílet
Diskuse