Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. dubna 2017 11:53
Čas čtení 0:00
Matúš Moravčík

48 hodin a více než půl milionu předobjednávek. Samsung Galaxy S8 se bude prodávat jako teplé housky

TECH SAMSUNG
Uložit Uložené

Všichni ho chtějí.

Někdo to možná očekával, někdo možná ne, tak či tak, nejnovější počin z dílny jihokorejského giganta má nemalé ambice stát se jeho nejúspěšnějším high-end smartphonem. Z dostupných (neoficiálních) informací, které hovoří o množství předběžných objednávek na Galaxy S8 a S8+, je totiž známo, že jen za dva dny jich bylo zaregistrováno přes 550 tisíc. Mluvíme o 7. a 8. dubnu, přičemž v číslech nejsou započítány žádné jiné strategické trhy, jako například Spojené státy americké nebo evropské země ze západu. Zatím jde jen o Jižní Koreu.
 
Abychom měli nějaký přehled, co přes půl milionu objednávek znamená, můžeme si tento úspěch přirovnat k úspěchu předchozí generace. Během stejného časového období totiž bylo předběžně prodáno přibližně 100 tisíc kusů Galaxy S7 a S7 edge. A pokud bychom se měli bavit o hořícím phabletu Galaxy Note7, tak ten má na kontě asi 400 tisíc předobjednávek. Vše tedy nasvědčuje tomu, že z Galaxy S8 a jeho větší verze bude přece jen obrovský hit. Tedy, alespoň co se týče portfolia společnosti Samsung.

Domů
Sdílet
Diskuse