Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. dubna 2017 13:59
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Mladí Slováci zabránili smyslů zbaveným Bělorusům, aby dobili rozhodčího. Po prohře na hokejovém turnaji jim praskly nervy

SPORT
Uložit Uložené

Nepochopitelná dohra zápasu mládežnických výběrů.

Hokej je nepochybně tvrdý a kontaktní sport, jenže i hokejisté samotní by měli vědět, kde jsou její hranice a jak se smířit s prohrou. Na mládežnickém turnaji EasterCup proti sobě před několika hodinami nastoupily výběry do 16 let z košické Akadémie Igora Libu a jejich soupeřem byl běloruský tým HC Brest. Slovenští mladí hokejisté zápas nakonec zvládli lépe než jejich protivníci a když siréna ohlásila konec zápasu, na ledě se znenadání spustila hromadná rvačka. Bělorusové zřejmě cítili křivdu, nebo jen dostali chuť někoho po prohře dobře dobít, a pustili se do rozhodčích, kterých se okamžitě zastali slovenští hráči.
 
Hromadná bitva trvala několik minut a nejzákeřnější moment přišel až těsně před jejím koncem, když se dva mladí Bělorusové zaměřili na osamoceného rozhodčího, zahnali ho do kouta arény a začali ho společně mlátit, což samozřejmě Slováci nemohli nechat jen tak a okamžitě mu přispěchali na pomoc. Nikomu se naštěstí nic vážného nestalo a rozhodčí se dokonce dokázal bránit, když jednomu z nich ještě přetáhl dres přes hlavu, avšak doufáme, že Bělorusové budou za své jednání adekvátně potrestáni.

Domů
Sdílet
Diskuse