Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. dubna 2017 13:11
Čas čtení 0:00
Matúš Moravčík

Dolce & Gabbana má nové kuchyňské spotřebiče. Nabídku tvoří stylový toastovač nebo rychlovarná konvice

TECH
Uložit Uložené

Něco pro fajnšmekry.

Renomovaný italský výrobce kvalitních elektrických spotřebičů do kuchyní opět spojil síly s ostřílenou italskou značkou, která zdobí luxusní a zároveň i pořádně drahé kusy oblečení. A výsledkem jejich spolupráce není nic jiného než sada stylově vypadajících zařízení sloužící k přípravě kávy, ovocné šťávy, ale i chutných toastů.

Firmy Dolce & Gabbana a Smeg tak díky vzájemné kolaboraci zkombinovaly pestrobarevné vizuální provedení s precizní strojírenskou prací a to, co z toho vzešlo, potěší zejména ty, jimž záleží na každém detailu, nejen na funkcionalitě. Představené kuchyňské spotřebiče na sobě nesou obě značky a při návrhu designu jejich konstrukce prý výrobci čerpali inspiraci z bohaté italské kultury, o čemž se přesvědčíte hned při prvním pohledu.
 
Web Highsnobiety píše, že prodej jedinečných novinek na přípravu pokrmů či nápojů spustí až v říjnu, takže si budeme muset ještě nějaký ten pátek počkat. A ne, zatím neznáme ani cenovky.

Zpět
Sdílet
Diskuse