Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. dubna 2017 14:08
Čas čtení 0:00
Matúš Moravčík

Máš Android a leze ti Messenger na nervy? Toto je jeho odlehčená verze bez zbytečností a s nižší spotřebou

TECH ANDROID
Uložit Uložené

Alternativa pro každého, kdo nemůže vystát poslední aktualizace.

Jak jste si již určitě stihli všimnout, Facebook chce z téměř všech svých aplikací udělat konkurenci Snapchatu a minimálně u jedné se mu to i opravdu daří. Mnohým z nás však přidávání funkcionalit ve stylu Stories leze spíše na nervy, než abychom z nich měli mít nějaký užitek. A přesně tento typ uživatelů má k dispozici Messenger Lite, který je nově dostupný v dalších, více než 130 zemích po celém světě, a to včetně Česka a Slovenska.
 
Aplikace představuje jakousi odlehčenou verzi populárního messengeru, kde máte k dispozici pouze nezbytný základ, čili chatová okna, softwarovou klávesnici a také bohatý repertoár smajlíků. Stejně tak stojí za zmínku, že je Messenger Lite méně náročný na hardware mobilního zařízení, takže by měl běžet i na starších modelech se slabším výkonem, přičemž spotřebovává jak méně dat, tak i méně energie.

Domů
Sdílet
Diskuse