Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. dubna 2017 22:19
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Muž přišel k soudu vyřešit dopravní přestupek, ale z čepice mu vypadl kokain. Balíček způsobil, že místo pokuty mu nyní hrozí vězení

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Lamar bude svého rozhodnutí ještě dlouho litovat.

Pokud se někdy budeš muset dostavit k soudu, určitě si do kapsy či čepice neschovávej balíček plný kokainu. Jako skvělý příklad by ti mohl posloužit 39letý Lamar Reed z amerického státu Ohio, který před pár dny vešel do soudní síně, aby se soudcem vyřešil svůj dopravní přestupek tak, aby byly obě strany spokojené. Neznámo proč, Lamar se k soudu dostavil s balíčkem kokainu, který si šikovně schoval do čepice během toho, jak stál před samotným soudcem a i když mu balíček nešťastně vypadl, nikdo si jej dobrou hodinu nevšiml. Naštěstí, jeden ze strážníků si podezřelého předmětu na zemi všiml, předal ho policistům a po expertize prokazující přítomnost kokainu se Lamar může těšit na své soudní řízení. Najednou se z něj nestal pouze řidič, kterého je třeba pokutovat, ale kvůli kokainu může skutečně natvrdo poputovat za mříže, takže se opět jednou prokázalo, že za hlouposti se platí.


Domů
Sdílet
Diskuse