Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. května 2017 2:41
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Své brány brzy otevře první oficiální Nutella restaurace! Život si tam osladíš i palačinkami či vaflemi, ale i polévkou a salátem

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Splněný sen milionů lidí.

Zázraky se na této planetě stále dějí a jeden z nich se odehraje i 31. května v americkém městě Chicago, kde své brány otevře vůbec první oficiální Nutella restaurace. Samotná provozovna bude vlastněná přímo společností Ferrero, která sladkou nugátovou pochoutku vyrábí a její zástupci se už stihli vyjádřit, že prostě dospěli do stádia, kdy chtěli svým fanouškům nabídnout pravou Nutella atmosféru a není lepšího způsobu, než otevřít přímo restauraci. Restaurace dostane název Nuttela Cafe a kromě tradičních sladkých pokrmů jako zmrzlina, vafle či palačinky si tam návštěvníci budou moci pochutnat i na různých polévkách a salátech, které samozřejmě nebudou Nutellu přímo obsahovat, ale po jejich konzumaci by bylo hříchem odejít bez zaslouženého dezertu.
 
Pokud se tedy čirou náhodou budeš na konci května nacházet v Chicagu, určitě se v Nutella Cafe zastav, protože po oficiálním otevření bude na prvních 400 šťastlivců čekat jeden pokrm z menu zcela zdarma. Na internet se už dokonce dostalo i samotné menu, takže pokud ho Ferrero výrazně nezmění, alespoň si rovnou můžeš vybrat, po čem tvé srdce touží.

Své brány brzy otevře první oficiální Nutella restaurace! Život si tam osladíš i palačinkami či vaflemi, ale i polévkou a salátem
Zdroj: Nutella


Domů
Sdílet
Diskuse