Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. května 2017 11:25
Čas čtení 0:00
Matúš Moravčík

Apple zahájilo ostrý útok na Android. Čerstvé reklamy vyzdvihují špičkový výkon i úroveň soukromí iPhonu

TECH IPHONE
Uložit Uložené

Ofenziva přímo z Kalifornie.

Jelikož je většina letošních vlajkových lodí s operačním systémem Android už mezi námi, Apple nezbývá pár měsíců před představením netrpělivě očekávaného iPhonu 8 nic jiného, než zaútočit alespoň dobrou video reklamou. Ta však tentokrát není jedna a nejsou ani dvě, ale rovnou pět.

Přesně pět čerstvých videí od kalifornského jablíčka se zaměřuje na pět oblastí, kam patří rychlost, soukromí, migrace dat, migrace fotografií či migrace hudby. Výrobce tak vyzdvihuje dvě důležité vlastnosti jeho iOS smartphonu včetně tří užitečných možností nebo spíše funkcionalit, které jsou pro uživatele jiných platforem kdykoliv k dispozici.

Díky jejich pomoci si mohou přenést ze svého Androidu všechna důležitá data přímo do svého nového iPhonu bez použití jediného kabelu, a to včetně pořízených záběrů nebo koupených hudebních alb. Stačí, aby si stáhli jednu speciální aplikaci. Stejně tak je potřeba zmínit i obnovený migrační web, kde najdete několik důvodů, proč přejít na druhou stranu řeky.

Všechny reklamy mají pouze pár vteřin, ale podstatné je, že v marketingovém oddělení Apple opět předvedli vysokou úroveň kreativity. Každá je rozdělena na dvě části, přičemž ta levá reprezentuje smartphone s konkurenčním operačním systémem a pravá zase iPhone. Apple tak maximálně jednoduše vysvětluje, jaké výhody by potenciální imigranti přechodem do jeho náruče získali. Zda to však bude i fungovat, je nyní sporné.

Domů
Sdílet
Diskuse