Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. června 2017 18:50
Čas čtení 0:00
Denisa Bodková

Ani ty ses nemohla dočkat prvních letních dnů? Víme, co ti pomůže bojovat s nedokonalostmi pokožky, jakými jsou celulitida, strie nebo akné

MÓDA
Uložit Uložené

Vychutnej si léto s MARK face and body

Aby ti radost ze slunečních paprsků a přicházejícího léta vydržela co nejdéle, důkladně se postarej o svoji pokožku. Jen pokožka, o kterou je správně postaráno si udrží zdraví a zachová krásu i během teplých slunečných dnů. Ať už patříš k těm, které mají první opalování této sezóny za sebou nebo tě teprve čeká, nezapomeň použít kávový peeling MARK face and body. Díky němu bude tvá pokožka příjemně prokrvená, zbavená odumřelých částeček, hydratovaná a proto připravená na opalování. Všechna tato pozitiva ti MARK scrub může dopřát díky příznivým účinkům ingrediencí, z nichž je složen. Jsou to káva robusta, hnědý cukr, mořská sůl, mandlový olej, kokosový olej a vitamín E.

Káva robusta podpoří cirkulaci krve a tvoji pokožku příjemně prokrví. Hnědý cukr a mořská sůl z ní odstraní odumřelé a suché částečky a tak přispějí k tomu, že se na ní účinek slunečních paprsků uchová delší dobu. Mandlový olej a kokosový olej ošetřenou a překrvenou pokožku vyživí a dodají jí potřebnou hydrataci a to bez ucpávání pórů. Vitamín E je silný antioxidant. Zajistí, že se obnoví struktura kůže a zároveň ji bude chránit před vnějšími vlivy počasí.

Takto ošetřená pokožka bude připravena na pravidelnou dávku slunečních paprsků. Nezapomeň však, že tak jak si pravidelně ve zdravé míře dopřáváš opalování, tak si pravidelně dopřej i kávové peelingy MARK face and body. Proto si jednou nebo dvakrát týdně vyhraď na sprchu pár minut navíc a použij MARKa. Na svoji pokožku ho nanes ve sprše nebo ve vaně, jemně ho vmasíruj a nech ho chvíli působit. Po pár minutách ho důkladně smyj vodou a vychutnávej si jemnou, hydratovanou a voňavou pokožku. Pokud vytrváš a ze scrubování si vytvoříš pravidelný rituál, zjistíš, že MARK face and body ti pomáhá bojovat s nedokonalostmi pokožky, kterými jsou celulitida, strie, akné nebo suchá pokožka.

Na výběr máš kávový peeling MARK face scrub v 5 aromatech: originál (káva), čokoláda, citrus, peprmint a kokos. Pro horké dny je ideální chladivý peprmint nebo svěží citrus. Osvěžení dodá i letní limitka MARK Coffee Watermelon. Díky němu můžeš melounové osvěžení dopřát svému tělu nejen zevnitř, ale i z vnějšku.
Při péči o pokožku nezapomeň ani na své rty. Ty si rovněž zaslouží pozornost. Jejich pokožka je velmi citlivá a proto se na ně účinek slunečních paprsků může projevit velmi rychle. Nepříjemnému popraskání a vysušení rtů se můžeš jednoduše vyhnout díky pravidelnému používání MARK Coffee Lips. Tento set je složen ze dvou produktů - scrubu a balzámu na rty. Díky scrubu ze rtů odstránitš odumřelé a suché částečky, prokrvíš je a dodáš výživu. Balzám je zhydratuje a krásně zjemní. Tvé rty tak opět budou krásné, svěží a svůdné.

Dopřej své pokožce produkty MARK face and body. Pokožku nejen vyživí, ale také připraví na další dávku horkých letních paprsků a dodají jí krásný zlatavý odstín. Bude se to líbit nejen tobě, ale určitě i pánskému publiku! Více info na jejich webu.

Domů
Sdílet
Diskuse