Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. července 2017 22:10
Čas čtení 0:00
Marek R.

Ronaldinho to pořád umí. Proti legendám Manchesteru United neustále bavil diváky a získal i ocenění hráče zápasu

SPORT
Uložit Uložené

Ano, skoro pořád byl vysmátý.

Ronaldinho je ten typ fotbalisty, který asi ani nemá nepřející. Vždyť který fotbalista Barcelony se může pochlubit tím, že mu zatleská vestoje obrovská část fanoušků na stadionu Realu Madrid? Dinho byl asi nejlepší kouzelník s míčem, jakého jsme všichni viděli a budoucí fotbalové hvězdy budou mít co dělat, aby ho překonaly v této činnosti. Velká škoda je však to, že na vrcholu se udržel poměrně krátce a nemohl nás tak bavit ještě několik dalších sezón.

Bavit nás tak může aspoň během různých charitativních či přátelských zápasů, protože Ronaldinho to stále má v sobě a potvrdil to i ve včerejším zápase, kdy se proti sobě postavily legendy Barcelony a legendy Manchesteru United. Hosté sice na Camp Nou vyhráli 1:3 po gólech Blomqvista, Karla Poborského a Dwighta Yorka, ale největší pozornost se upírala právě na brazilského čaroděje s míčem. Není se proto divit, že ho prohlásili za muže zápasu a následující dvě videa vám ukážou, proč tomu tak je.

Domů
Sdílet
Diskuse