Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. července 2017 19:52
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Ženy v létě nemají jen příjemné starosti, ale i hromadu problémů. Trefné ilustrace zachytávají to, čemu při vyšších teplotách musí čelit

MÓDA
Uložit Uložené

Léto s sebou přináší i komplikace.

V létě přicházejí prázdniny, uvolněnější atmosféra a zejména vyšší teploty, díky kterým ze sebe můžeme shodit velkou část oblečení a vychutnávat si sluneční paprsky jen tak v tílku a kraťasech. Ženy musí v létě razantně obměnit svůj šatník, protože vyšší teploty nabízejí skvělou příležitost k tomu, aby experimentovaly se svým oblečením. Nejde však jen o oblečení, protože být v létě ženou, to nejsou jen příjemné starosti, ale i výrazné komplikace. Stačí se podívat na to, co ženy zažívají při nákupu plavek, s make-upem na tváři, při holením nohou či při návštěvě toalet v poněkud nepraktickém oblečení. O následující ilustrace se postarala Astkhik Rakimova z portálu BrightSide a je vysoce pravděpodobné, že se v nich najdeš i ty, pokud jsi toto léto na svůj vzhled ještě úplně nerezignovala.

Domů
Sdílet
Diskuse