Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. července 2017 11:31
Čas čtení 0:00
Matúš Moravčík

Nádherný AMOLED displej a záběry, za které se nemusíš stydět. Samsung Galaxy J5 (2017) je levný i dobrý

TECH ANDROID SAMSUNG
Uložit Uložené

Něco pro ty méně náročné.

Gigant z Jižní Koreji nám i letos přinesl Android smartphone, který nabízí takový poměr mezi jeho výbavou a cenou, že by mu dokázal odolat asi jen málokdo. Nedávno představená generace z poměrně oblíbené modelové řady Galaxy J5 kombinuje kvalitně provedenou konstrukci, moderní zobrazovací panel s energeticky efektivním rozlišením včetně špičkového fotoaparátu, a to spolu s technickými specifikacemi, které nezklamou ani toho, kdo si potrpí na dražších kouscích z vyšších tříd.

Nádherný AMOLED displej a záběry, za které se nemusíš stydět. Samsung Galaxy J5 (2017) je levný i dobrý
Zdroj: www.gsmarena.com

Ještě stále horkou novinku z dílny společnosti Samsung tvoří elegantně vypadající hliníkové tělo s oblými křivkami, kompaktní, 5,2palcový a pestrobarevný AMOLED displej v HD rozlišení, vlastnoručně vyvinutý i vyrobený čipset Exynos 7870 či slot sloužící pro vložení microSD karty, která může mít velikost do 256 gigabajtů. Základní úložiště nabízí buď 16 nebo 32 gigabajtů, přičemž každá jedna verze disponuje rozdílně velkou operační pamětí - ta nižší je vybavena 2 a ta vyšší zase 3 gigabajtovou RAMkou. A baterie? 3000 mAh kapacita by měla po plném doplnění energie s přehledem vydržet jeden náročný den.
 
Co se týče hlavního fotoaparátu, tak inženýři sáhli po 13megapixelovém snímači s nízkým clonovým číslem, které v tomto případě dosahuje úrovně f/1,7, což znamená, že v záběrech zachytíme pořádnou porci světla. Smartphone dokáže proto podat pekelně dobře výsledky i v prostředí, kde je málo přirozeného osvětlení. Uživatel se proto nemusí bát ani západu slunce. Se Samsung Galaxy J5 (2017) dokáže vyhotovit fotky na úrovni v téměř jakékoli možné situaci.
 
Smartphone najdeš v nabídce e-shopu nikita.sk ve třech barevných provedeních. Na výběr je černá, modrá a také zlatá verze.

Nádherný AMOLED displej a záběry, za které se nemusíš stydět. Samsung Galaxy J5 (2017) je levný i dobrý
Domů
Sdílet
Diskuse