Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. července 2017 14:54
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Přítelkyni napsal, že jde na jedno rychlé pivo, ale zanedlouho přistával na Ibize. Gareth jednoduše potřeboval upustit páru

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Z jednoho rychlého piva se vyklubala plnohodnotná dovolená.

Návštěva hospody či baru v podvečerních hodinách často může dopadnout mnohem hůř, než bys mohl očekávat. Gareth Kelly ze Spojeného království, konkrétně z Walesu, před pár dny nabídl pomoc své sestře, která potřebovala v Cardiffu přenést nábytek, a po namáhavém dni napsal své přítelkyni zprávu, že ještě skočí s kamarády na jedno rychlé pivo a zanedlouho je doma. Z jednoho rychlého piva se vyklubalo několik hodin a přítelkyně Hannah začala strachovat, jenže Gareth na ni nezapomněl. Krátce po půlnoci jí napsal SMS, v níž jí vysvětlil, že je na cestě na letiště v Cardiffu a odlétá na spontánní třídenní dovolenou na Ibizu.

Ona tomu samozřejmě nechtěla věřit, a tak si myslela, že si z ní jen utahuje, protože má prý zvláštní smysl pro humor, ale když mu zavolala a uviděla, že sedí v taxíku, vše pochopila. Gareth se svými kamarády sice nestihl poslední let z letiště v Cardiffu, avšak menší neúspěch je nezastavil a vydali se do města Bristol, kde už nastoupili do letadla a těšili se na odpočinek pod slunečními paprsky u Středozemního moře. Dokázal si vyřídit i náhle volno v práci, a tak mu už nic nebránilo odletět za plnohodnotnou relaxací. Odvážný chlapík o svou přítelkyni naštěstí nepřišel, protože Hannah tvrdí, že se jeho nekonečné fotky na Snapchatu snaží ignorovat a slibuje mu, že když se vrátí zpět domů, připraví si pro něj svou vlastní pomstu.




Domů
Sdílet
Diskuse