Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. července 2017 22:43
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Na svém těle chtěla do Číny propašovat 102 iPhonů. Ženu celníci zastavili, protože se jim v horkém počasí zdála příliš navlečená

ZAJÍMAVOSTI IPHONE
Uložit Uložené

Pašeračka si ukousla příliš velké sousto.

Čínští celníci si už za poslední léta zvykli na kreativní pašeráky, ale vždy je dokáže někdo překvapit. Nejnověji se to podařilo nejmenované ženě, kterou místní tisk ihned začala přezdívat „Iron Man“, protože na svém těla chtěla do země propašovat 102 iPhonů a dalších několik luxusních hodinek. Celníci si jí všimli hned po příchodu do haly, protože to vypadalo tak, že má na sobě o něco více vrstev oblečení, než by se vzhledem ke slunnému počasí patřilo, a její trup vypadal při pohledu na horní a dolní končetiny velmi zvláštně a mohutně. Podezření se potvrdilo, když ženu odvedli do místnosti, aby ji prohledali a objevili na její hrudi přilepené smartphony s celkovou hmotností téměř 20 kilogramů a hned ve čtyřech vrstvách. Každý iPhone byl zvlášť zabalen v plastovém sáčku a pašeračka zřejmě nepracovala sama, takže po případném úspěšném vstupu mohla i s pomocí svých kumpánů prodat mobilní telefony za cenu vyšší přibližně o 30 procent díky místním poplatkům a daním.


Domů
Sdílet
Diskuse