Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. srpna 2017 23:11
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Jeden z nejlepších hráčů CS:GO, Slovák GuardiaN, mění působiště. Z ukrajinského NaVi se vydal hledat nové výzvy

TECH
Uložit Uložené

Ladislav Kovács přestupuje do nového týmu.

Jeden z nejlepších hráčů CS:GO a zároveň slovenská pýcha se po třech letech strávených v ukrajinském týmu Natus Vincere přesouvá za novým dobrodružstvím. Ladislav "GuardiaN" Kovács strávil v ukrajinském týmu zřejmě nejkrásnější roky svého profesionálního života, ale v poslední době se v sestavě událo několik změn a odešlo několik hráčů, což mělo údajně způsobit menší nespokojenost a po nedávném turnaji v Krakově se tak cesty GuardiaNa a Natus Vincere rozešly. Hledání nového týmu Ladislavovi netrvalo vůbec dlouho, protože už dnes organizace FaZe Clan na svých oficiálních stránkách oznámila, že GuardiaN podepsal smlouvu a v sestavě nahradí finského snipera Aleksiho "allu" Jalliho.

GuardiaNa ještě před pár lety mnozí považovali za vůbec nejlepšího hráče na celé scéně, ale několik menších či větších neúspěchů a pokles formy ho na pomyslném žebříčku posunul o pár příček níže, což však neznamená, že Slovák už řekl poslední slovo. Slovenský milovník AWP se přidal k novým kolegům, mezi něž patří karrigan, NiKo, rain, kioShiMa, ale i trenér ve formě legendárního RobbaNa. Natus Vincere poskytlo GuardiaNovi skvělé podmínky k tomu, aby za poslední roky potvrdil své schopnosti a talent, avšak pokud jednou nastane čas vyzkoušet něco nového, není třeba se zbytečně držet staré rutiny, která již nefunguje. My věříme, že GuardiaN v novém týmu objeví svou starou formu a opět všechny přesvědčí, že patří mezi absolutní špičku CS:GO scény.

Domů
Sdílet
Diskuse