Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. srpna 2017 11:05
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

B. J. Blazkowicze nezastaví od zabíjení nácků ani fakt, že je na invalidním vozíku. Užijte si šílené záběry z nového Wolfensteina v USA

TECH
Uložit Uložené

Wolfenstein: The New Colossus vypadá úžasně.

Návrat Wolfensteina od Machine Games a Bethesdy dopadl na výbornou. Skvělý byl i zombie přídavek, a tak nebylo pochyb o tom, že se jednoho dne dočkáme pokračování, obzvlášť, protože Machine Games nepracovaly na žádné jiné hře. B. J. Blazkowicz je velmi oblíbená postava a vraždění nácků lidi nepřestane bavit nikdy. Všichni se tak velmi těšíme na The New Colossus, ve kterém se vrací i nejznámější zabiják nácků, který nebude mít klid, dokud je všechny nezabije. O to se pokusí v USA, kam je zasazen druhý díl. Na své si tak přijdou i fanoušci seriálu Man in High Castle, ale hlavně uvidíme, jak by asi mohly vypadat Spojené státy americké a jejich kultura během 60. let v případě, že by Hitler válku vyhrál. Malá nápověda: nebylo by to nic příjemného.
 
V nejnovějším videu máme možnost vidět B. J. na začátku hry, kdy se stále fyzicky i psychicky vzpamatovává z konce předchozího dílu. Jakýmsi zázrakem ten výbuch přežil, bude však trvat, než se znovu postaví z vozíku. To mu však nebrání v tom, aby redukoval počty nacistů. A více se už dozvíte z videa. Pokračování Wolfensteina vychází ve stejný den jako Assassin Creed Origins, na které se již snad netěší ani fanoušci série. Je tedy jasné, jakou hru byste měli hrát 17. října. Ledaže byste neměli rádi FPS.

 

Domů
Sdílet
Diskuse