Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. srpna 2017 13:07
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Žena trpí syndromem, kvůli kterému je neustále sexuálně vzrušená. Nevychází z domu a přítele prosí o sex

ZAJÍMAVOSTI SEX
Uložit Uložené

Amanda nedokáže žít plnohodnotný život.

Sexuálně vzrušení lidé obvykle vítají s otevřenou náručí. Osud 23leté Amandy McLaughlinové ze Spojených států amerických přesto trápí právě vzrušení, které jí nepřináší uspokojení, ale spíše nesnesitelné bolesti. Amanda trpí chorobou známou jako syndrom permanentního sexuálního vzrušení (PGAD) a diagnóza ji za posledních deset let odrovnala natolik, že nedokáže pracovat a jen velmi zřídka opouští pohodlí svého domova. První symptomy v podobě nepříjemného tlaku a bolesti v nohách a zejména v oblasti genitálií se objevily po jejích 13. narozeninách a Amanda dlouhá léta nevěděla, že její obrovský sexuální apetit není zcela běžný a stojí za ním choroba. Průběh své diagnózy Amanda popisuje jako moment krátce před dosažením orgasmu, který však nikdy nepřichází a jen se v ní neustále stupňuje tlak.

Situace se před lety dostala až do tak zoufalého bodu, že si její vlastní máma začala myslet, jaká je Amanda promiskuitní mladá dáma, protože po svém prvním sexuálním zážitku mívala sex neuvěřitelně často. Rodiče si o ní zpočátku mysleli své, ale když se ukázalo, že nejde o rozmar pubertální dívky, okamžitě změnili své postavení a Amandu dodnes naplno podporují. Podporuje ji i její přítel JoJo, který byl při první zmínce o diagnóze zaskočen, přesto ho to neodradilo od vztahu. Dnes se dostává i do situací, ve kterých před ním přítelkyně doslova žebrá o to, aby spolu měli sex a on se zapřísahal, že jí bude pomáhat tak, jak to bude v jeho silách. Amanda momentálně užívá více než 30 různých léků a pomáhá si i ledovými obklady, avšak lékaři stále nedokázali zjistit, jak u ní diagnóza vlastně vznikla a co ji mohlo způsobit.


Domů
Sdílet
Diskuse