Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. srpna 2017 20:29
Čas čtení 0:00
Matúš Moravčík

Je to oficiální: Netrpělivě očekávaný iPhone 8 bude představen 12. září

TECH
Uložit Uložené

Černé na bílém.

Kalifornské jablíčko právě potvrdilo spekulace související s příchodem generačního nástupce za současný iPhone 7. Osmička včetně dalších dvou slaběji vybavených modelů spatří světlo světa už za pár dní, konkrétně 12. září, a to přímo na půdě nové centrály výrobce spotřební elektroniky, která nese název Apple Park.

Mediální událost proběhne v prostorách divadla Steve Jobs v 10:00 místního času, tedy v 19:00 našeho času. Na pozvánce pro média je možné vidět vícebarevné logo společnosti Apple, výrazný text Let's meet at our place včetně informací týkajících se konkrétního místa, data i času.

V den D s největší pravděpodobností uvidíme až tři různé kousky (iPhone 7s, iPhone 7s Plus a iPhone 8), přičemž ten nejdražší nabídne pokročilou hardwarovou výbavu a nadčasové konstrukční provedení, které bude více než jistě zahrnovat nádherný OLED displej s tenoučkými rámečky jak po bocích, tak i v horní či dolní části prémiového těla. Snímač otisků proto tentokrát buď přesunou na zadní stranu, nebo se jim ho přece jen podařilo integrovat do zobrazovacího panelu.

Domů
Sdílet
Diskuse