Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. září 2017 15:40
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Sofia Richie: Ex Justina Biebera, do které se zamiloval módní průmysl

MÓDA
Uložit Uložené

Kombinace ženské krásy, půvabu a vkusného oblékání.

Móda patří mezi témata, která skrz články otevíráme pravděpodobně nejraději a v případě, že je v propojení s ženskou krásou, tak ještě o to víc, čehož přímým důkazem budou následující řádky. Naposledy jsme obrátili naši pozornost na atraktivní Slovenku pracovně působící převážně ve Spojených státech Michaelu Kociánovou a na území USA pobudeme i dnes.

Představíme vám totiž mladou, teprve čerstvě 19letou Sofii Richie, která nenásledovala stopy slavného otce Lionela Richieho, ale vydala se na modelingovou dráhu. Odvážný krok učinila plavovláska, respektive její rodiče, ještě ve věku 14 let, kdy se poprvé objevila na stránkách magazínu Teen Vogue a od té doby patří mezi vyhledávané obličeje i mezi módními domy. Kromě přirozené krásy však Sofia disponuje také mimořádně dobrým vkusem, minimálně co se týče oblékání a právě na ten se dnes podíváme o trochu blíže.


Přibližně 2,7 milionu followerů na Instagramu nejsou dílem náhody či levného předvádění se v miniaturním spodním prádle nebo plavkách. Sofia nepatří mezi zcela běžně vypadající modelky, jaké je možné vidět na molech v průběhu týdnů módy, ale spíše naopak. Možná právě proto ji oslovují například i média jako Complex, který jí věnoval titulní stránku prosincového čísla roku 2016.

 

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

 

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

 

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Roztomilý Sofiin obličej si vyhlédli i tvůrci londýnského magazínu TINGS.

 

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Tommy Hilfiger využívá přirozenosti a mladické drzosti 168 centimetrů vysoké krásky pravidelně. Trend přehnaně štíhlých modelek je, zdá se, mírně na ústupu, což nám osobně vůbec nevadí.

 

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

 

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Kráse 19leté Sofie podlehl i Justin Bieber, avšak jejich láska netrvala příliš dlouho. Z období vztahu pocházejí také fotografie níže, kde má mladá modelka kabát Balmain z dílny Oliviera Rousteinga.

Mnohem častěji než v elegantních kouscích však můžeme blondýnku vídat v ležérně působícím oblečení jako např. MA-1 bundě od Balenciagy nebo nadrozměrných mikinách různých barev.

Tichošlapky aka aladinky s kožešinovým lemem od Gucci jsou pro nás nepochopeným trendem mezi známými osobnostmi, který ale v daném případě funguje poměrně dobře v kombinaci s tepláky Calabasas od Kanyeho.

Velkolepá přehlídka Yeezy Season 4 na Rooseveltově ostrovu v New Yorku byla i za účasti naší dnešní hvězdy, která si celou událost patřičně užívala.

V jednoduchých kouscích vhodných pro každodenní nošení doplněných o např. luxusní zlaté šperky značky Cartier se nám však Sofia líbí úplně nejvíc.

Volné košile, tílka a sluneční brýle, jakými by v 90. letech nepohrdl ani Wesley Snipes, byly letošní povinnou výbavou Sofie kdekoliv se vyskytla. A výsledek? Nemůžeme hodnotit jinak než na jedničku s hvězdičkou.

Sofia sice miluje streetwear, ale v případě, že je nutno nahodit elegantní vzhled, nedělá jí to žádný problém. Pro jistotu jí ale se  vším pomáhá kamarádka a stylistka v jedné osobě Chloe Bartoli, která jí vybrala i krajkové šaty od návrhářky Alberty Ferretti.

V spomínanej pouličnej móde sa cíti ako ryba vo vode. 

Obdobně „decentně“ vykukující kus spodního prádla by jako nový trend určitě uvítala většina pánů.

Na závěr nás čekají náhodné záběry z různých časových období, díky kterým i sympatickou Sofii zamilujete ještě víc.

Domů
Sdílet
Diskuse