Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. září 2017 13:45
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Dokonalé postavy na trůnu nahradily přirozené míry. Nejkrásnější žena Spojených států okouzlila všechny

MÓDA
Uložit Uložené

Vítězka prestižní soutěže krásy bude zaručeně polarizovat diskutující v komentářích.

Každoročně se za velkou louží, konkrétně v Atlantic City, koná prestižní soutěž krásy, která letos během nedělní noci oslavila už 97. narozeniny. Jak už mnozí vědí, na této události se představují reprezentantky všech 50 států a jedna za District of Columbia, ale již tradičně porota nehodnotí jen zevnějšek, ale i iniciativu dívek v rámci pomoci společnosti světonázory, talent i samotné smýšlení. Množství subjektivních veličin hodnotí soubor zkušených jedinců, kteří v aktuálním roce navzdory obrovské konkurenci modelek s dokonalými mírami vybrali tmavovlásku Caru Mund ze Severní Dakoty.

23letá Cara je známá například svou veřejnou kritikou současného amerického prezidenta a jeho rozhodnutí, a tak si pochopitelně tuto možnost nenechala ujít ani během slavnostního večera. Vítězku však nyní čeká spousta povinností a přijetí titulu nejkrásnější ženy Spojených států je ve skutečnosti jen začátkem náročné cesty. Intenzivně se bude věnovat projektu Make-A-Wish Passion with Fashion, který vznikl z její vlastní iniciativy před deseti lety na charitativní účely. Událost se úspěchu těší už nyní a s intenzivní podporou známé Miss America Organization bude její dopad ještě větší. Zajímavostí je, že tento projekt podpořil i Barack Obama, a to ještě v roce 2011.

Domů
Sdílet
Diskuse