Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. září 2017 13:20
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Coco je jen 6 let a už je japonskou módní ikonou. Na Instagramu si lidé zamilovali její pestrobarevné a divoké outfity

ZAJÍMAVOSTI JAPONSKO
Uložit Uložené

Malá Coco o svém Instagramu rozhoduje úplně sama.

Návštěva Japonska už na první pohled odhalí rozdílnou kulturu a nastavení mysli, na které si Evropané obvykle chvilku zvykají. Kromě mnoha dalších rozdílů dokáže člověka překvapit i divoká móda a nejlépe bys ji mohl poznat v tokijské čtvrti Harajuku, kde žije i maličká, 6letá Coco. I když je mladá a teprve začala chodit do školy, móda jí přirostla k srdci, protože její rodiče vlastní obchod s oblečením a nikdy se nebáli experimentovat. Nejdříve dokonce bydleli ve Fukušimě, ale odstěhovali se po havárii v místní jaderné elektrárně a na život v Tokiu si nemohou stěžovat.

I díky stěhování získala jejich dcera nečekanou popularitu na sociálních sítích a na svém Instagramu má již více než 300 000 fanoušků, kteří hltají jí každý bláznivý outfit. Její rodiče tvrdí, že svou dceru k aktivitě na Instagramu nenutí a navykla si na ni tak silně, že jí vyplňuje velkou porci jejího volného času poté, co se vrátí domů ze školy. Když Coco zjistila, že její oblečení a pózy lidi zajímají a baví, začala brát svou internetovou popularitu vážněji a dnes má vlastní pózy do detailů promyšlené. Pokud se ptáš, odkud bere pestrobarevné oblečení, odpověď je jednoduchá. Většinu kousků jí rádi poskytnou rodiče, a pokud touží po něčem konkrétním, vezmou ji na nákupy. V nejbližší budoucnosti by počet svých fanoušků ráda rozšiřovala a navzdory nízkému věku je v oblasti Instagramu téměř úplně nezávislá, takže rodiče se ji snaží ochraňovat jen před případným nebezpečím, zatímco rozhodnutí spočívají jen na ní.














Domů
Sdílet
Diskuse