Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. září 2017 18:36
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Překonala strach z posměšků a se svým snoubencem si udělali krásné fotografie. Tisíce lidí jí posílají podpůrné vzkazy

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Stephanie nakonec zahodila své obavy za hlavu.

Stephanie si v posledním období díky svému snoubenci Arrynovi žije jako v pohádce. I když bys dnes mohl spíše očekávat, že se po internetu začnou okamžitě šířit dokonale upravené fotografie ještě dokonalejšího páru, Stephanie a Arryn ti ukážou, jak se může vnímání otočit. Stephanie se dlouho bála zajít se svým snoubencem na focení, kde by si zvěčnili svou lásku ještě před svatbou, protože se obávala reakce veřejnosti. Její postava není zrovna nejštíhlejší, a tak se raději skrývala doma a neposlouchala ani Arrynova podpůrné slova.

Nakonec se nechala přemluvit a společně s přítelem zašli za Briou Terry z Wolf & Rose Photography, kterou požádali, aby jim udělala ty nejkrásnější zásnubní záběry, jaké kdy viděli. Fotografie pak Bria nahrála na facebookovou stránku a nikdo nečekal, že by je lidé začali hromadně sdílet. Tisíce lidí jim v komentářích vyjadřovali podporu a zanechávali vzkazy, jak je dobré vidět i ženu s poněkud rozdílnou postavou. Našli se i nepřející, ale Stephanie a Arryn si už nálady zkazit nenechali.

Domů
Sdílet
Diskuse