Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. září 2017 v 22:14
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Dvojice z Austrálie našla ve své posteli smrtelnou pakobru. Druhý nejjedovatější had na světě se skrýval pod peřinami

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Nepříjemný návštěvník v posteli.

Život v Austrálii se obvykle neobejde bez dávky adrenalinu, když na zahradě objevíš jedovaté hady a pavouky, ale najít druhého nejjedovatějšího hada na celém světě přímo ve vlastní posteli, to by zřejmě nikoho nepotěšilo. Zamilovaná dvojice z Murarrie nedaleko Brisbane si musela zavolat na pomoc profesionálního chytače hadů, protože na podlaze a pak na posteli našli pakobru východní. Ačkoliv pakobra samotná nemá zájem o lidskou kořist, pokud ji člověk vystraší, nebojí se zaútočit a díky svému silnému jedu je zodpovědná za přibližně 60 procent úmrtí po pokousání hadem v Austrálii.
 
Pakobře se z postele příliš nechtělo, protože se v jednu chvíli skrývala i pod přikrývkou a dvojice nebyla nadšená, když smrtelně nebezpečného hada ztratili z dohledu a museli ho hledat na vlastní posteli. Vše naštěstí dobře dopadlo a hada přišel odchytit odborník, který ho odnesl do přírody, kde bude mít dostatek příležitostí nasytit se přirozenější kořistí než dvě zamilované holubičky ležící v manželské posteli.

Domů
Sdílet
Diskuse