Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. října 2017 13:50
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Na pražském letišti zadrželi cizince, který se do Česka pokusil propašovat 112 kapslí kokainu ve svém břiše

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Pašerák prošel kontrolou v Madridu, ale čeští celníci ho dále projít nenechali.

Návykové látky jsou extrémně výdělečným artiklem, a tak není divu, že jejich pašeráci mnohdy pořádně riskují. Vydělat si hornetní částku se pokusil minulý týden i jeden cizinec, který do Česka přicestoval s tajnou zásilku v břiše. Před odletem z Madridu spolkl 112 kapslí naplněných kokainem. Oblíbený pašerácký trik mu však tentokrát nevyšel, jelikož pražští celníci měli informace, díky nimž tohoto člověka podrobili kontrole. A při CT kontrole skutečně narazili na drogy, které spolkl.

Podle mluvčí celníků z těla muže postupně vyšlo 112 kontejnerků s bílou látkou, která pak při detenční zkoušce pozitivně reagovala jako kokain. Drogy v sobě měl celkem 1,2 kilogramu a zatím se neví, zda byla droga určena na český trh nebo k distribuci v jiné zemi. To, co je ale naprosto jasné, je, že neúspěšný pašerák stráví několik dlouhých let za mřížemi.

Na pražském letišti zadrželi cizince, který se do Česka pokusil propašovat 112 kapslí kokainu ve svém břiše
Zdroj: wikipedia.org
Domů
Sdílet
Diskuse