Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. října 2017 18:04
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Víš, co hrálo v rádiu, když umřel Tupac? Pil C představuje název a cover alba, které vyvolává řadu otázek

HUDBA
Uložit Uložené

Hlava Comebackgangu před týdnem překvapila informací o vydání nového alba, a to už za pár týdnů.

Před pár dny jsme vám přinesli informaci o tom, že Pil C po roce od vydání debutového alba oznamuje i příchod dalšího sólového projektu. S tím se pojí i dlouho zmiňované datum 28/10/2017, které se v poslední době objevuje na sociálních sítích stále častěji. Dnes jsme se dočkali i oznámení názvu a také představení coveru, přičemž obě tyto velmi důležité složky hudebního díla pojal autor více než osobitě.
 
Titul V rádiu hral Elán, keď umrel Tupac bude od tohoto momentu největším otazníkem v raperově dosavadní kariéře, ale s největší pravděpodobností se vysvětlení dočkáme až v některé ze skladeb. No a něco málo možná vysvětluje samotný cover, na kterém je použita fotografie podle všeho pocházející z Lukášových archivů.
 
Při pohledu na tuto fotku mne však napadá jediné, a to vyhlásit soutěž o nejlepší meme, resp. nejkreativnější úpravu snímku na coveru. Vaše výtvory posílejte na [email protected] a já slibuji, že ty vtipné zveřejníme a jeden nej odměníme i podepsaných albem. 

Víš, co hrálo v rádiu, když umřel Tupac? Pil C představuje název a cover alba, které vyvolává řadu otázek
Domů
Sdílet
Diskuse