Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. října 2017 15:40
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Vlastní panenství chtěla vyměnit za obyčejný iPhone. Mladá žena dostala za vyučenou, když ji na posteli uvěznili polonazí muži

ZAJÍMAVOSTI IPHONE
Uložit Uložené

Číňanka si své konání moc nepromyslela.

Výdobytky moderní doby a tlak ze strany vrstevníků dokáže lidi přinutit udělat zoufalé činy. Pouze 17letá dívka z Číny se proto přihlásila na internetové fórum a pod přezdívkou Xiao Chen přidala příspěvek o tom, že by se ráda vzdala svého panenství za finanční částku v přepočtu dosahující 65 000 Kč, protože má v plánu koupit si nový iPhone 8, ale nemá na něj dostatek peněz. Na mladou Číňanku se nakonec usmálo štěstí v neštěstí, protože si příspěvku všimla známa pekingská blogerka Nana, která Xiao oslovila a setkala se s ní v čajovně.

I když se jí to nenápadně snažila rozmluvit, Xiao na své nabídce trvala a zmínila i to, že ve škole slyšela o dívce, která se takto vyspala se starším bohatým mužem a vydělala si slušné peníze. Nana proto v rámci své show zavolala skupinu chlapíků, nechala je skrýt se v hotelovém pokoji a pak tam nechala vejít i Xiao. Najednou se na ni vyřítila skupina polonahých mužů a uvěznili ji na posteli, přičemž si myslela, že padla do pasti a už není cesty ven.

V té chvíli do místnosti vtrhla Nana a všechny vykázala, aby mladé dívce vysvětlila všechny nástrahy moderní společnosti a zejména internetu. Někteří lidé už sice zpochybnili autenticitu celého experimentu, ale ať už to bylo jakkoliv, konání mladé Číňanky by mělo být odstrašujícím příkladem i pro mnohé Češky a Češky.

Domů
Sdílet
Diskuse