Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. listopadu 2017 22:34
Čas čtení 0:00
Marek R.

Rodinka Cristiana Ronalda se rozrostla. Jeho přítelkyně v neděli porodila nádhernou dceru jménem Alana Martina

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Gratulujeme!

Cristiano Ronaldo prožívá jeden ze svých nejlepších roků v životě. S Realem Madrid vyhrál Ligu mistrů a španělskou La Ligu, radoval se z ocenění pro nejlepšího hráče na světě a aby toho nebylo málo, konečně se mu daří i v soukromém životě. Po několikaletém vztahu s modelkou Irinou Shayk se mu nedařilo navázat delší známost, dokud se v jeho životě neobjevila Georgina Rodriguez.

Tento zamilovaný páreček v neděli prožíval své nejšťastnější momenty dosavadního vztahu, protože jak se Ronaldo stihl pochlubit na Instagramu, Georgina v tento den porodila dcerku se jménem Alana Martina. Na svého nového sourozence se přišel podívat i Ronaldův nejstarší syn Cristiano Junior. Jde tak již o čtvrté dítě portugalského fotbalisty, po již zmíněném Cristianu Juniorovi má ještě dvojčata Evu a Matea a nejnověji tedy i Alanu Martinu, čili dva kluky a dvě dívky. Ronaldovi a Georgině samozřejmě gratulujeme a přejeme hodně krásných momentů.

Domů
Sdílet
Diskuse